Aanbod

Je gezondheid verbeteren. Uitdagingen aangaan. Netwerken, teambuilding en gewoon plezier hebben. Dit alles gaat veel beter vanuit een gedeelde passie. Voor Strada13 is deze passie: fietsen. Ontdek de Strada13 wielrenervaring. Wij ondersteunen u bij uw doelen: van educatieve clinics en netwerkevents tot uitgebreide begeleiding. Deel deze wielrenervaring met uw vrienden, team of bedrijf.

Clinics

Veilig en efficiënt wielrennen vergt techniek. Strada13 organiseert clinics voor het verbeteren van je wielrenvaardigheden: voor je bedrijf, partners of team. Een uitdagende en leerzame mix van fun, theorie en praktijk met een ludiek prestatief element. Onderdelen die zeker aan bod komen zijn: veiligheid, bochtentechniek, rijden in een groep en een leuke wedstrijdvorm.

Wil je ook een afsluitend (thema)diner, een wielerquiz of een aftermovie van de clinic o.i.d.? Geen probleem. We maken graag een programma op maat. Het enige wat je zelf meeneemt is een racefiets en een helm.

Onze pakketten (o.b.v. 25 personen):

Pakket Brons: clinic met ontvangst en borrel € 65,- p.p.
Pakket Zilver: pakket Brons + fotoreportage € 79,- p.p.
Pakket Goud: pakket Zilver + uniek themadiner € 139,- p.p.

Additioneel: aftermovie, luxe themadiner, bekende wielrenner.

Bedrijvencompetitie

Voor het eerst een échte koers rijden? En een teamtijdrit? Welk bedrijf weet het meest van de wielercultuur? Strada13 organiseert een unieke bedrijfscompetitie. Van tijdritten, trainingen tot wielerquizzen, elk team maakt kans op de overwinning. Het is een teamprestatie. Net als in de Giro d’Italia en de Tour de France werken we met meerdere ‘etappes’ en is het daarmee een ware wielerbelevenis. Elk team maakt in ieder geval 3 etappes mee. Voor de eerste etappe kom je in de benen voor een wielerclinic. Etappe 2 is een netwerkride; een gezamenlijke (koffie)rit met alle teams.  De laatste etappe is de finaledag waar alles samenkomt met o.a. tijdritten, puntenkoers en wielerquiz. Tussen de etappes houden we de spanning er in met leuke, leerzame en ludieke communicatie. Dit is het standaard ‘Gavia’-pakket. Daarnaast kan elk deelnemend team naar behoefte uitbreiden. Een team bestaat uit ongeveer 6 personen.

Onze pakketten (prijs per team):

Pakket Gavia: etappe 1: wielerclinic, etappe 2: netwerkride, etappe 3: finaledag €1749,-
Pakket Mortirolo: pakket Gavia + 2 extra wielertrainingen voor het team €1949,-
Pakket Stelvio: pakket Gavia + clinic (o.b.v. 25 personen) voor je bedrijf/partners €3599,-

Additioneel: borrel, aftermovie, ontwerpen tenue.

Ga de strijd aan met je concullega’s. Een uniek evenement. Goed voor je netwerk, gezondheid en bovenal te gek!

Training

Het maximale uit je tijd en uit jezelf halen? Samen trainen voor de ‘Redbull Kop Over Kop’-race? Elke renner en groep verdient een specifieke aanpak. Strada13 biedt trainingsbegeleiding op basis van recente wetenschappelijke ontwikkelingen. Daarbij werken we met Trainingpeaks. Een app waar de trainingen in komen te staan en geanalyseerd kunnen worden op basis van hartslag en/of vermogen. Ook houden we hier de vorderingen in de gaten.

Onze pakketten (prijs per maand):

Pakket Brons: trainingen op maat € 69,99
Pakket Zilver: pakket Brons + feedback enkele trainingen € 89,99
Pakket Goud: pakket Zilver + premium account Trainingpeaks en feedback alle trainingen € 109,99-*

Additioneel: losse trainingsschema’s, core stability trainingen.

Laat je trainen en wordt beter. Efficiënt, uitdagend en bovenal tof.

Workshops

Meer weten over training, zonder blessures of overbelasting, herstel, voeding en/of het mentale aspect? Wil je goed voorbereid zijn op dat speciale event waar jullie aan mee doen? Strada13 helpt met educatieve workshops. Onderdelen die we aan bod kunnen laten komen zijn: sportpsychologie, trainingsleer, voeding en het maken van je eigen trainingsschema.

Ons pakket (o.b.v. groep van 25 personen):

Workshop: € 499,-

Additioneel: borrel, bekende wielrenner  

Deze workshop wordt op maat gemaakt naar behoeften en is een perfect vervolg op onze wielrenclinic. Wielrennen krijgt hiermee zo veel meer diepgang.

Begeleiding

Samen toewerken naar Alpe d’Huzes? Met je team, bedrijf of partners de Amstel Gold Race rijden? Strada13 maakt het graag mogelijk en maakt er een onvergetelijke wielerervaring van. Voorbeelden van onderdelen die we organiseren of kunnen regelen zijn:

  • Gezamenlijke trainingen
  • Netwerkrides
  • Ravitaillering
  • Ploegwagen

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en laat je in de watten leggen. Voel je een ware profwielrenner.