Wie zijn wij

Bram Boog

Founder & trainer/coach

Als afgestudeerde aan de sportacademie en wielertrainer/-coach houd ik er van om mensen in hun kracht te zetten, uit te dagen en te enthousiasmeren voor de mooiste sport en mijn grootste passie: wielrennen.

Wouter Kelderman

Founder

Als ervaren wielrenner, en gedreven manager met roots in de business consultancy, word ik enthousiast van het overbrengen van kennis en ervaring en het verleggen van grenzen bij mezelf en anderen.

Strada

Vlakbij het Comomeer in Italië staan in het kerkje Madonna del Ghisallo de fietsen van illustere wielerhelden als Francesco Moser en Gino Bartali. Daar staat ook de fiets van een bijzondere vrouw: Alfonsina Strada (1891 – 1959), misschien wel de grootste atlete aller tijden. In 1924 deed zij iets wat ongekend, ongehoord en onmogelijk was. Ze reed de Ronde van Italië. Tussen de mannen welteverstaan. Een geweldige uitdaging: 12 etappes van ruim 300 km. Een derde van alle deelnemers haalde de finish in Milaan niet, maar Alfonsina Strada eindigde 20 uur voor de nummer laatst, de rode lantaarn. Gedreven door passie maakte deze dwarsdenkende ijzervreetster het onmogelijke mogelijk: als vrouw, tussen de mannen, de Giro uitrijden.

13

Daar sta je bij de permanence, aan de inschrijftafel, voor je eerste wielerwedstrijd. Het is koers! Met een beteuterd gezicht kijk je naar je rugnummer: 13! Heel de winter voor niks hard getraind en afgezien. Niks is minder waar! Binnen de wielerwereld – die aan elkaar hangt van bijgeloof en rituelen – lost men dat als volgt op: gewoon je rugnummer ondersteboven opspelden. Turning the odds!

Strada13

Net als Alfonsina voelen we een sterke passie voor alles wat met wielrennen te maken heeft. We houden van de sport, de fiets, de cultuur en de uitdaging. Maar het mooiste aan wielrennen is dat iedereen gelijk is. Het maakt niet uit wat je gelooft, wat je verdient, hoeveel volgers je hebt of welke functie je bekleedt. Trek een wielerpakje aan, stap op de fiets en de gedeelde passie voor wielrennen is het enige wat overblijft. De passie verbindt. Dit ontdekken voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Partner

Rwc Ahoy Rotterdam | Deze mooie wielerclub uit Rotterdam, met als motto ‘wielrennen met karakter’, is sinds 2018 trotse partner van Strada13. Een aantal rijders worden getraind door ons en het winterprogramma van Rwc Ahoy is gemaakt door de trainer van Strada13. Daarnaast is er een speciale aanbieding voor leden en introducees van Rwc Ahoy: 10% korting op trainingsschema’s en/of -begeleiding.